Henning Larsen Designer og Arkitekt

Henning G Larsen var en dansk arkitekt, der har efterladt en betydelig arv inden for arkitekturbranchen. Han er kendt for nogle af de mest ikoniske bygninger i Danmark og i udlandet, herunder Udenrigsministeriets bygning i Riyadh.
Henning Larsens bidrag til arkitekturen er ikke begrænset til store bygninger og komplekse strukturer. Han var også designer med øje for detaljer, og dette viste sig i mange af hans produkter. Således var han kendt for at integrere bæredygtige løsninger i sine designs.
Henning Larsens og senere Henning Larsen Architects’ designfilosofi var og er at skabe arkitektur og design, der er tilpasset funktion og æstetik i alle projekter, store såvel som små.
Henning Larsen har været en hoved inspiration for de web designere der har produceret vores www.wolffnordic.com on air design. Vi forhandler intet fra tegnestuen men mener at han er en afgørende faktor for danskernes moderne design historie. 
Henning Larsens /  Henning Larsen Architect’s bidrag til arkitektur og design vil fortsat være til inspiration for kommende generationer af arkitekter og designere. Fokus på at integrere bæredygtige og miljøvenlige løsninger i alle projekter vil altid være af største vigtighed i en verden med klimaproblemer og ressourceknaphed.