Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Ved al handel på www.wolffnordic.com accepteres disse handelsbetingelser:

Generelle oplysninger

 

Wolff Group ApS

Bækgårdsvej 58
4140 Borup
Tlf. +45 81953535
Mail: mail@wolffstore.dk

CVR: 43712829


OBS! Vores returadresse er:

 

WolffNordic
Marketingafdelingen
Kirkevej 3, Stigs Bjergby
4440 Mørkøv
Tlf. +45 81953535

Priser
Alle priser på vores hjemmeside er inkl. moms.
Den gældende pris for købet er prisen som er vist på bestillingstidspunktet.
Der ydes prisgaranti i op til 14 dage fra købsdato.
Rabat gælder ikke på allerede nedsatte produkter. 

Ordrer 
Når du har lagt din ordre, vil du modtage en ordrebekræftelse på mail. 
I tilfælde af at du ikke har modtaget en bekræftelse indenfor ca. 1 time, bør du kontakte os.
Du vil derudover modtage endnu en mail, når din ordre bliver afsendt. 

Betaling
Vi tager imod betalingskort Visa, Dankort, MasterCard og Mobilepay. 
Betales der med elektronisk betalingskort, trækkes beløbet først, når ordren er afsendt eller klar til afhentning.

Vi tager ikke kortgebyrer.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse, hvilket betyder, at dine kort oplysninger ikke kan læses af udenforstående. 
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger, der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ikke forhøje det godkendte beløb.

Reservation af beløb

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Leveringstid
Varer under 20 kilo afsendes inden for 24 timer med GLS private Pris 75,- kr. Pr pakke. Varer over 20 kilo vil altid blive sendt med danske fragtmænd inden for 5 hverdage fra bestilling Pris inkl. europalle 1500,- kr. 

Vi sender varer ud mandag til fredag. Haves varen på lager, sendes den ud hurtigst muligt. Typisk inden for 24 timer eller næste arbejdsdag. Vi forsøger at opretholde dag til dag levering på de mindre varer op til 20 kg, men de større kan kræve op til 5 døgns levering. Håndlavede produkter kan have en leveringstid på op til 4 uger alt efter travlhed. 
 Alle varer over 25 kilo som store krukker, eller vores bænke leveres til kantsten af danske vognmænd.

Returnering/fortrydelsesret
Når du handler hos wolffstore.dk har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os. 

De 14 dages fortrydelsesret løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Drejer det sig om en aftale om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager den første vare.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 hverdage efter modtagelsen af varen.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til mail@wolffstore.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Varerne må efter modtagelsen alene håndteres på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Når der er tale om en ren returvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – Når der er tale om en ren ombytningsvare betaler vi forsendelsen af den ombyttede vare.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Visse varer kan ikke returneres med normal post. Dette gælder for: alle varer over 25 kilo. 

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste: 1500.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Returvarer sendes til:

WolffNordic
Marketingafdelingen
Kirkevej 3, Stigs Bjergby
4440 Mørkøv
Tlf. +45 81953535

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. mod forudgående aftale.

Reklamation
Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret som beskrevet i købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Dette gælder også misligholdelse af træ og metaloverflader.

Reklamation vedrørende fejl og mangler skal meddeles til Wolff.store i rimelig tid efter at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine rimelige fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. 

 

Varen sendes til:

WolffNordic
Marketingafdelingen
Kirkevej 3, Stigs Bjergby
4440 Mørkøv
Tlf. +45 81953535

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte rasmus@wolffstore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.

 

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag hos e-mærket - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

 

 

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

 

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

 

Personoplysningerne registreres hos Wolff Group ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandler i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.wolffnordic.com er Wolff Group ApS. 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse). 

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

 

Til:

WolffNordic
Marketingafdelingen
Kirkevej 3, Stigs Bjergby
4440 Mørkøv
Tlf. +45 81953535

 

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

_____________________________________________________________

 

Bestilt den: _________     Modtaget den:_______________________________

 

Forbrugerens navn: _____________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _____________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 28.02.2023